Harlinga

Het wooncentrum Harlinga, Noorderkade 4, bevindt zich naast kerkgebouw de Haven. Vanwege wegwerkzaamheden is Harlinga alleen bereikbaar te voet.

Noorderkade 4 | 8861 HK | Harlingen

www.harlinga.nl

harlinga

Programma Harlinga

Vriendschap

‘Vriendschap is wezenlijk voor christenen, andersgelovigen en niet-gelovigen’ stelt Simon Vuyk.
Criminoloog en schrijver Vuyk houdt zich doorgaans bezig met het slechte in mensen.  Eind vorig jaar echter gaf hij een boek uit onder de titel ‘echte vriendschap’ met verhalen van bekende en onbekende Nederlanders over belangrijke vriendschappen uit hun leven. In de workshop ‘Vriendschap’ komen indringende ervaringen aan de orde en kan duidelijk worden hoe vriendschap in staat is een brug tussen heel verschillende mensen te slaan.

Simon Vuyk

John Tamerus over vriendschap

John Tamerus is hoofd buitenland van de nationale politie en houdt zich doorgaans bezig met terrorismebestrijding. Maar hij  is ook één de mensen die in het boek van Simon Vuijk aan het woord komen. Hij vertelt hoe zijn leven werd gered door een vriend die hem keihard confronteerde met zijn schadelijke levensstijl.

John Tamerus