Midlumerlaankerk

De kerk aan de Midlumerlaan is in 1953 gebouwd door de Gereformeerde gemeente naar ontwerp van de architect H. Eldering. In 2007 is het interieur van de kerk geheel gerenoveerd. De gemeente telt ongeveer 600 leden. Samen willen we een gemeente zijn die haar fundament en centrum heeft in het Goede Nieuws van Gods liefde voor mensen. We weten ons verbonden met de kerkorde van de Protestantse Kerk in Nederland. Geïnspireerd door de Goede Boodschap van de Bijbel, willen we als gemeente samen bouwen aan een gastvrije gemeenschap van gelovigen. Een gemeenschap die openstaat voor iedereen, met waardering voor elkaar en voor ieders geloofsbeleving. Een gemeenschap met open oog voor de nood dichtbij en veraf. Een plek van gastvrijheid; een pleisterplaats voor onderweg.
De Gereformeerde Kerk vormt samen met de Hervormde Gemeente de Protestantse Gemeente Harlingen-Midlum i.w..

Midlumerlaan 24 | 8861 JL | Harlingen

midlumerlaan

Programma Gereformeerde Kerk

Tienerprogramma “Nacht onder de sterren” met Magan Tahir vindt plaats op zaterdagavond op het plein van de Midlumerlaankerk.

nacht-onder-de-sterren

In de Midlumerlaankerk begint om 14.00 uur het jongerenprogramma (18+).   Speciale gast is Rik Zutphen. Deze performer, woordkunstenaar en drominee, bekend van het programma De kerk van brokkenpiloten, gaat met de aanwezigen het experiment van out-of-the-box denken aan.  Waar gaan wij als gelovige en zoekende jongeren naar toe in de komende jaren. De gedachtenwisseling wordt geleid door Yorick Winia en Stijn Krooshof. De band Raydon zorgt voor de nodige muzikale afwisseling.

Rik Zutphen